Morsom underholdning når fisken ikke biter

Å fiske er en fin aktivitet, som får oss ut i skog og mark, vi får oppleve noe – og vi gjør det gjerne sammen. Det som ikke er fullt så morsomt med fiske, er ventetiden, som noen ganger kan bli utrolig lang og begivenhetsløs. Da gjelder det å være forberedt, slik at tiden går raskere til neste napp. Her kommer det noen gode tips til hva som kan være tidtrøyta i mellomtiden.

Spill på mobilen – Dette er et godt, anvendelig og veldig bra forslag, fordi du kan velge hvilke spill du laster ned før du går hjemmefra. Vi kan anbefale Mekorama, en pusletype spill som er lett i begynnelsen og som blir stadig mer utfordrende.

Spill på casino – Nok en god tanke, for hva om du blir smårik mens du venter på at fisken skal la seg friste av sluken din? Velger du rett, kan det også hende du får et bra velkomsttilbud, slik at du kan spille gratis en stund før du eventuelt må føre over penger til spillekontoen – eller velge gratisversjonen av spilleautomaten.

Les en bok – Enten du alltid har en liten roman eller thriller i sekken, eller du har 53 bøker nedlastet på din Kindle, så er det lett å underholde seg med litteratur. Og har du utvalget, spiller det ingen rolle hvilket humør du er i – du finner alltid noe som passer anledningen.

Ta deg en matbit – Så sant ikke fisken du venter på er den eneste nisten du har planlagt, kan det kanskje være en god ide å dra frem matpakka og termosen mens du venter. Da kan du nyte utsikten, roen og stillheten mens du fyller magen med ekte norsk landkost. For vi regner i alle fall med at brødskive med hvitost eller brunost er med i sekken hjemmefra.