Nettspill for fiskeinteresserte

Fiskespill på nettet egner seg både for små og store. Det finnes fiskespill for alle aldersgrupper, fra tegnefilmaktige spill med mye humor, til mer realistiske fluefiskespill der man kan jakte på storlaksen.

Spill gratis med fisk i fokus

Nettsiden Spille Gratis byr på en drøss med fiskespill, i alle sjangere. Her kan man fiske med stang, eller fiske sammen med bjørner og pandaer. Det finnes dusinvis av fiskespill på denne siden, og man skal fiske mot klokken, eller overvinne hindringer for å få tak i fisken. Spillene Havfisking og Lake Fishing 3 er blant de mer realistiske spillene. Fish Hook og Mr Fish er to av de mer barnevennlige spillene.

Fiskespill av høyere kvalitet

Lucky Angler er også ett av de morsomme fiskespillene som finnes på nett. Dette spillet er en spilleautomat, men man trenger ikke å satse ekte penger for å spille det. Man kan spille gratis med lekepenger, og dersom man ønsker å prøve lykken kan man også sette inn en liten slant og spinne seg mot de ekte pengene – med litt flaks i alle fall. Dersom man liker fiskespill, kan man også prøve den amerikanske nettsiden Fishinggames. Her finner man hovedsakelig fiskespill og jaktspill, og dersom man vil ha realistiske fiskespill, finnes det flere å velge blant på denne nettsiden.

Perfekt underholdning for dager uten fisking

Fiskespill er perfekt underholdning både utenfor fiskesesongen, og når man sitter i hytta eller i teltet mens det høljer ned utenfor. Været er alltid en utfordring her i Norge, men når det er for vått til å fiske, kan man spille fiskespill på mobilen. Kanskje fisken til og med biter bedre i spillene enn i virkeligheten. Er man heldig, kan man også sikre seg litt penger i et kasinospill med fisketema. Selv om man spiller med lekepenger, kan man i hvert fall ha det moro.